Vandaag gelanceerd; De nieuwe website van Spraytan Eindhoven

Welkom bij Spraytan Eindhoven

Het duurde even maar vandaag is mijn nieuwe website gelanceerd. Op mijn website bespreken we alle diensten en mogelijkheden voor een mooie Spraytan dat aansluit bij ieder huidtype. Bij Spraytansalon Eindhoven kan je terecht voor een mooi gezond kleurtje. Daarnaast is op de website alle informatie te lezen voorafgaand voor je Spray tan behandeling.

Bloggen

Vanaf nu ga ik ook met regelmaat een blog schrijven. In deze blogs hou ik jullie op de hoogte van de  behandelingen.

Laat me vooral weten wat je van de nieuwe website en huisstijl vindt. Hierdoor kunnen we elkaar aanvullen en helpen waar nodig.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon!

 

Liefs,

Charlotte


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Debbie Vergooi
een jaar geleden

Super mooi geworden! Ik kom snel weer tannen bij je 💋💋