FAQ info :

Word je oranje?
Nee, je wordt absoluut niet oranje bij ons. Je wordt natuurlijk bruin. De producten die tegenwoordig worden gebruikt zijn enorm verbeterd ten opzichte van enkele jaren geleden. Helaas zijn er nog wel veel salons in Nederland die met kwalitatief slechte producten werken.

Krijg je vlekken?
Nee, je krijgt geen vlekken. De kleur wordt geleidelijk aan minder.

Hoelang duurt de behandeling?
De behandeling zelf duurt ongeveer 10 minuten, maar omdat je tijd nodig hebt om je voor te bereiden en uitleg krijgt kun je het beste rekening houden met 30 minuten.

Zie je direct resultaat?
Jazeker!

Is Spraytan ook geschikt voor een hele lichte huid?
Jazeker, ook voor de hele lichte huid is er een geschikte kleur. Je wordt dan niet heel bruin, maar 'je bent net van het hele witte af'.

Stinkt het (product)?
Nee, de tanning heeft uiteraard wel een geur die je ruikt tijdens en even na de behandeling. Het is daarentegen een aangename geur die zeker niet stinkt. Ik krijg vaak de opmerking van mijn klanten dat het juist lekker ruikt. Na de eerste keer douchen is de (tanning)geur overigens weg.

Zijn er meerdere tinten (bruintinten)?
Ja, er zijn diverse tinten. Het resultaat is onder andere afhankelijk van je pigment, maar ook van de concentratie DHA in de tanning. Voor ieder huidtype is er dus een geschikt product.

Wat is DHA?
DHA (Dihydroxyacetone) is natuurlijke suiker die gewonnen wordt uit druiven, suikerriet of suikerbieten. DHA is goedgekeurd door de FDA (Food and Drug Administration), Health Canada en EU lidstaten. Spray-tanning met DHA wordt onder andere ook aangeraden door de Amerikaanse huidkankerorganisatie, de Amerikaanse medischevereniging, de Amerikaanse dermatologische academie en de Amerikaanse kankervereniging.

Hoelang blijft de kleur aanwezig?
De kleur blijft gedurende 5 tot 7 dagen, daarna zal deze vervagen. De verzorging van je huid en je huidtype spelen hierin zeker een rol.

Kun je zwemmen, intensief sporten of naar de sauna?
Dit kan, de kleur zal in dat geval echter sneller vervagen. Direct na de behandeling (tot ca. 8 uur daarna) is transpireren ook af te raden, de tanning werkt namelijk enkele uren na de behandeling nog door en heeft even de tijd nodig om te hechten

Is Spraytan voor iedereen mogelijk?
Ja, met uitzondering voor mensen met eczeem, psoriasis, open wondjes of met speciale medicatie. Mocht je een erg gevoelige huid hebben en vaak een verkeerde reactie geven op nieuwe producten, dan is het aan te raden om een proefstukje op je arm te laten sprayen. Dit kan gewoon op afspraak en kost niks.

Kun je na een Spraytan behandeling in de zon?
Ja, je kunt daarna zeker zonnen. Je bent echter niet beschermd tegen de zon. Laat je niet verleiden door je mooie bruine kleur en blijf je goed beschermen met de factor waar je jezelf normaliter mee insmeert.

Zijn de producten op dieren getest?
Nee, de producten die ik gebruik zijn niet op dieren getest!

Andere vragen?

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN? VRAAG HET ONS! 

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Spraytan Eindhoven is het perfecte adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning.  J... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. ... Lees verder Onze spraytan lotions De toekomst van een gezonde, snelle en egaal gebruinde huid. Ons GlowXX spraytan merk is jong, f... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na   Wil je meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houde... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Eindhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Eindhoven Omgeving Geldrop Nuenen Best Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Eindhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Frankrijkstraat 5622 AG te Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Woensel, Strijp, Hurk, Centrum Eindhoven, Tongelre en uiteraard ook vanuit omringende plaatsen als Veldhoven, Aalst Waalre, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop & Best.

T 0681930946
E info@spraytaneindhoven.nl