Privacy Policy

Spraytan Eindhoven ( KVK 81963572 ) respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Spraytaneindhoven.nl hecht veel waarde aan je privacy en behandelt je persoonsgegevens dan ook met de grootst mogelijke zorg. In dit Privacy Policy informeert ze je graag hoe dat geregeld is. 

Wanneer Spraytan Eindhoven persoonsgegevens verzamelt bij een bezoek aan haar website, worden deze gegevens enkel gebruikt voor het doeleinde waarvoor je deze aan haar hebt verstrekt, bijvoorbeeld om een informatieaanvraag of afspraakaanvraag zo goed en snel mogelijk af te handelen en om je tijdens de afhandeling ervan op de hoogte te houden van het verloop.

Soorten gegevens en doeleinden verwerking

Wanneer je www.Spraytaneindhoven.nl bezoekt doet, is Spraytan Eindhoven de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven kan Spraytaneindhoven.nl dit Privacy Policy van tijd tot tijd aanpassen. Elke keer dat je haar website gebruikt, geldt de meest recente versie van het Privacy Policy. Het is daarom van belang dit Privacy Policy regelmatig te checken, om er zeker van te zijn dat je ermee akkoord gaat.

Wanneer je jezelf aanmeldt voor één van Spraytan Eindhoven's diensten zoals Spraytaneindhoven's nieuwsbrief, vraagt Spraytan Eindhoven je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren, je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Spraytaneindhoven.nl zal je persoonsgegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover zij beschikt.

Annuleren afspraak of niet komen opdagen

Het kan natuurlijk gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Spraytan Salon Eindhoven stelt je in staat om tot 24 uur van tevoren de afspraak kosteloos af te zeggen via ons mail adres of via de telefoon. Als er niet is geannuleerd zonder reden, kunnen wij de volledige kosten in rekening brengen.

Spraytan Salon Eindhoven verwerkt jouw persoonsgegevens bijvoorbeeld om:

  •     je te informeren over haar producten, diensten en acties
  •     haar producten en diensten op jouw wensen af te stemmen
  •     jouw persoonlijke voorkeuren bij te houden
  •     jouw bestellingen/verzoeken uit te voeren en te verwerken
  •     persoonlijke suggesties en advisering over haar producten te kunnen doen
  •     haar dienstverlening te verbeteren
  •     je gepersonaliseerde reclame-uitingen en aanbiedingen te kunnen doen toekomen
  •     feedback te verwerken en eventuele klachten af te handelen
  •     de gegevensverwerking te beveiligen
  •     te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen

Als je vragen of opmerkingen hebt over Spraytaneindhoven's Privacy Policy, of wil je je persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen, neem dan contact op via info@spraytaneindhoven.nl

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Spraytan Eindhoven is het perfecte adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning.  J... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. ... Lees verder Onze spraytan lotions De toekomst van een gezonde,snelle en egaal bruine huid. Dit spraytan merk is jong, fris en onla... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na   Wil je meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houde... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Eindhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Eindhoven Omgeving Geldrop Nuenen Best Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Eindhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Frankrijkstraat 5622 AG te Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Woensel, Strijp, Hurk, Centrum Eindhoven, Tongelre en uiteraard ook vanuit omringende plaatsen als Veldhoven, Aalst Waalre, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop & Best.

T 0681930946
E info@spraytaneindhoven.nl