Welkom bij Spraytan Eindhoven

Vandaag is wederom mijn website vernieuwd. Het was belangrijk dat het nieuwe logo en huisstijl van Spraytan Eindhoven ook in het website ontwerp terug zou komen. Dit was nog niet het geval en het heeft ook net iets te lang geduurd maar vandaag is de website opnieuw gelanceerd. Op mijn website bespreken we alle diensten en mogelijkheden voor een mooie Spraytan dat aansluit bij ieder huidtype. Bij Spraytansalon Eindhoven kan je terecht voor een mooi gezond kleurtje. Daarnaast is op de website alle informatie te lezen voorafgaand voor je Spray tan behandeling + is er aandacht besteed aan enkele nazorg artikelen.

Bloggen

Vanaf nu ga ik ook met regelmaat een blog schrijven. In deze blogs hou ik jullie op de hoogte van de  behandelingen.

Feedback is welkom

Laat me vooral weten wat je van de nieuwe website en huisstijl vindt. Hierdoor kunnen we elkaar aanvullen en helpen waar nodig.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in de salon!

 

Liefs,

Charlotte
 

 

Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Spraytan Eindhoven is het perfecte adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning.  J... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. ... Lees verder Onze spraytan lotions De toekomst van een gezonde, snelle en egaal gebruinde huid. Ons GlowXX spraytan merk is jong, f... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na   Wil je meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houde... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Eindhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Eindhoven Omgeving Geldrop Nuenen Best Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Eindhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Frankrijkstraat 5622 AG te Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Woensel, Strijp, Hurk, Centrum Eindhoven, Tongelre en uiteraard ook vanuit omringende plaatsen als Veldhoven, Aalst Waalre, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop & Best.

T 0681930946
E info@spraytaneindhoven.nl