Tips voor en tijdens de behandeling & nazorg

Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. Dit geldt uiteraard ook voor een spraytan behandeling.

 • Voor de Spray-Tan behandelingen dien je met de volgende dingen rekening te houden:
 • Draag voor  de Tanning losse kleding, bij voorkeur donker, na een wasbeurt is de kleding dan weer schoon.
 • Je geen huidziektes hebt zoals psoriasis of eczeem
 • Je geen medicatie gebruikt, dit kan  het effect van de Spray-Tan behandeling verminderen, zoals penicilline kuren en dergelijke medicatie
 • Scrub, scheer en wax je huid het liefst 1 dag voor de behandeling. Er zijn ook exfolierende doekjes in de handel die hetzelfde effect hebben als een scrubbehandelingen .
 • Voor de behandeling kunnen sieraden het beste afgedaan worden, dit om beschadiging van van de sieraden te voorkomen en een mooie glad en streeploos resultaat te verkrijgen, piercings en dingen die er niet uit kunnen, mogen blijven zitten, dit is echter op eigen verantwoording. 

Nazorg

Na de Spray-Tan behandeling

Enkele instructies om de levensduur van de teint te verlengen

 •  Probeer jezelf niet aan te raken, tijdens de Tanning, of vlak erna
 •  Stel douchen, baden, zwemmen en sporten even uit : de ontwikkelingstijd is 8 uur, lange blootstelling aan water zal je kleur sneller doen vervagen
 • Draag donkere loszittende kleding de eerste 8 uur na de behandeling
 •  Hydrateer je gebruinde huid elke ochtend met Moisture Boost Body Treatment
 •  Na het douchen of baden : de huid voorzichtig droogdeppen, niet afdrogen met een grove handdoek.          

Mocht je belangstelling hebben voor de producten en geen klant zijn neem dan contact met ons op. Ook als je de GlowXX spraytan producten wil inkopen neem dan contact met ons op.

 

Terug naar overzicht
Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Spraytan Eindhoven is het perfecte adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning.  J... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. ... Lees verder Onze spraytan lotions De toekomst van een gezonde, snelle en egaal gebruinde huid. Ons GlowXX spraytan merk is jong, f... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na   Wil je meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houde... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Eindhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Eindhoven Omgeving Geldrop Nuenen Best Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Eindhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Frankrijkstraat 5622 AG te Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Woensel, Strijp, Hurk, Centrum Eindhoven, Tongelre en uiteraard ook vanuit omringende plaatsen als Veldhoven, Aalst Waalre, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop & Best.

T 0681930946
E info@spraytaneindhoven.nl