Spray Tanning: een prachtige, egale kleur voor elk type huid

Bruin zonder zon middels tan spray: makkelijk en veilig

Dankzij de professionele tan spray behandelingen die wij in onze studio of desgewenst bij jou thuis op locatie geven, kun je het hele jaar door veilig bruin zijn zonder zon. Het cliché dat een Tanning Spray resultaat niet chique & rommelig is, met bijvoorbeeld een oranje resultaat vol vlekken of strepen, gaat voor onze spray tanning dus zeker niet op!

We willen graag allemaal een gezond kleurtje. Een mooie bruine huid, maar dan wel gezond zonder schadelijke effecten én het liefst zo snel mogelijk. Wil jij ook een mooie bruine kleur in slechts 10 a 15 minuten en dat zonder de gevaren van de zon of zonnebank? Dan is Spray Tanning voor jou de ideale oplossing!  Wij helpen vele vrouwen in de omgeving van Eindhoven: Woensel, Strijp, Hurk, Centrum Eindhoven & Tongelre aan een mooie teint. Veel van onze klanten komen ook uit omrgingende plaatsen als Veldhoven, Aalst Waalre, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop & Best. Als je hier woont, weet dan : wij zitten vlakbij, bovendien kunt je bij ons gratis parkeren voor de deur. 

Info: wat is Spray Tanning?

Door middel van een speciale airbrush sprayen wij DHA ( Dihydroxyacetone ) vloeistof op uw huid, hierdoor krijg je direct een mooi egaal bruine huid. De behandeling duurt slechts enkele minuten. 

Airbrush spray is geschikt voor iedereen die snel en makkelijk een mooie bruine teint wil. De gewenste kleur is makkelijk aan te passen van licht naar donkerder door de behandeling te herhalen. De airbrush is geschikt voor zowel lichaam als gezicht, hals en decolleté. Een Spray-Tan behandeling is dus echt geschikt voor elk huidtype, zowel makkelijk als moeilijk bruinend, want we hebben uiteenlopende tinten in ons tan spray aanbod.

Voordelen van Spray Tanning;

  • Je bent snel bruin,  in 10 minuten is het klaar en heb je een mooie bruine teint
  • Het resultaat is natuurlijk en niet van echt te onderscheiden
  • Het is totaal ongevaarlijk,  dus het is ideaal voor mensen die om bepaalde redenen niet in de zon mogen.
  • Ideaal voor bepaalde gelegenheden zoals bruiloften, feesten,  gewoon voor het uitgaan, of je er goed verzorgd uit wilt zien.

Vragen of afspraak maken?

Ik vertel je graag meer over wat ik voor jou kan betekenen, of je nu thuis een spraytan behandeling wil of in onze studio. Neem gerust contact met mij op! Ook als je zelf bijvoorbeeld een spraytan salon wil beginnen hoor ik het graag van je.

 

Meer van ons werk zien?

Bekijk onze Facebook en Instagram

Beoordeeld met een

Lees wat klanten van ons vinden
Spray Tan behandeling Spraytan Eindhoven is het perfecte adres voor een prachtige, natuurlijke spray-tanning.  J... Lees verder Tips voor de spraytan & nazorg Net als iedere schoonheidsbehandeling, staat of valt het resultaat met een goede voorbereiding. ... Lees verder Onze spraytan lotions De toekomst van een gezonde, snelle en egaal gebruinde huid. Ons GlowXX spraytan merk is jong, f... Lees verder Ons werk, foto's van voor & na   Wil je meer door ons behaalde resultaten zien middels voor- en na foto's? We houde... Lees verder
Plan afspraak

Openingstijden:
Spraytan Eindhoven is zowel doordeweeks als in het weekend geopend alleen op afspraak.

Wil je 's avonds een afspraak inplannen? Dat kan ook!


Reserveer via Whatsapp
Route

Regio Eindhoven Omgeving Geldrop Nuenen Best Veldhoven
Contact

ROUTEBESCHRIJVING naar Spraytan Eindhoven? Zie de route pagina in deze website. Bezoekadres: Frankrijkstraat 5622 AG te Eindhoven. Gemakkelijk bereikbaar vanuit Woensel, Strijp, Hurk, Centrum Eindhoven, Tongelre en uiteraard ook vanuit omringende plaatsen als Veldhoven, Aalst Waalre, Son en Breugel, Nuenen, Geldrop & Best.

T 0681930946
E info@spraytaneindhoven.nl